NUTRICHIM SRL-INSOLVENTA

2012-10-16


NUTRICHIM SRL-INSOLVENTA

EUROIAL INSOL  S.P.R.L.

Societate civila profesionala de practicieni in insolventa

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

Nr.313/07.05.2021

 

 

TRIBUNALUL IALOMITA                               DEBITOARE: NUTRICHIM S.R.L.

JUDECATOR SINDIC                                                              

Dosar nr.1301/98/2015

Termen: 14.05.2021

 

 

RAPORT TRIMESTRIAL PRIVIND SITUATIA FINANCIARA A DEBITOAREI

 

 

 

Temei juridic: art.144 din Legea nr.85/2014

 

 

 

In perioada de referinta, am incheiat conventia de dare in plata privind bunurile tranferate creditoarei DCM Agricultura SRL, pentru stingerea datoriei catre aceasta societate, asa cum rezulta din inscrisurile depuse la dosar.

 

In ceea ce priveste cererea depusa de administratorul special privind recunoasterea dreptului de proprietate pentru activul imobilizat situat in mun.Fetesti, achizitionat de debitoare de la societatea Kario Prod SRL, in prezent radiata, nu avem informatii. Aceasta problema nu influenteaza insa prezenta procedura si nu este niciun impediment pentru inchiderea acesteia.

 

Referitor la cererea de deschidere a procedurii de faliment depusa de AJFP Ialomita, intemeiata pe dispozitiile art. 143 alin.(3) din Legea nr.85/2014, administratorul special ne-a comunicat ca o parte a obligatiilor fiscale curente datorate la bugetul statului a fost deja achitata, mai concret fiind platita suma de 27.000 lei, iar pentru diferenta a solicitat incheierea unei conventii de plata in rate. Ca urmare, vazand dispozitiile art.143 alin.(3) din lege, care reglementeaza posibilitatea titularului unei creante cu valoarea de peste 50.000 lei, sa solicite deschiderea procedurii de faliment impotriva debitorului aflat in reorganizare, consideram ca cererea AJFP Ialomita este neintemeiata si trebuie respinsa. Pe de o parte, creanta solicitata de AJFP Ialomita este sub valoarea-prag, iar pe de alta parte, AJFP Ialomita, la data formularii cererii, nu mai avea calitatea de creditoare, creanta sa fiind platita cu mult timp in urma. De asemenea, la aceeasi data a formularii cererii, planul de reorganizare era executat, astfel ca cererea AJFP Ialomita nu mai indeplinea conditiile impuse de art.143 din lege, in sensul ca o astfel de cerere poate fi depusa in timpul planului de reorganizare.

 

Tinand seama de toate aceste imprejurari, tinand seama de faptul ca nu mai sunt obligatii de executat, potrivit planului de reorganizare, solicitam inchiderea procedurii insolventei, cu consecinta reinsertiei debitoarei in viata economica.

 

Prezentul raport a fost transmis spre publicare la BPI la data de 07.05.2021.

 

 

 

Administrator judiciar

Euroial Insol SPRL

 

 
Vezi toate articolele
TURISMO TRANS INTERNATIONAL SRL-IN FALIMENT

TURISMO TRANS INTERNATIONAL SRL-IN FALIMENT EUROIAL INSOL  S.P.R.L. Societate civila profesionala de p [...]

OFERATA LICITATIE-LTR INTERNATIONA SRL

OFERATA LICITATIE-LTR INTERNATIONA SRL     EUROIAL INSOL SPRL Societate civila profe [...]

OFERTA LICITATIE-AGROFAM TRADING SRL

OFERTA LICITATIE-AGROFAM TRADING SRL   EUROIAL INSOL SPRL Societate civila profesional [...]