OFERTA LICITATIE PLG CONSTRUCT SRL

2013-07-17


OFERTA LICITATIE PLG CONSTRUCT SRL

 

 

EUROIAL INSOL SPRL

Societate civila profesionala de practicieni in insolventa

 

_____________________________________________________________________________

 

 

OFERTA DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA

 

 

Lichidator Euroial Insol SPRL, cu sediul in mun.Slobozia, bd.Matei Basarab, nr.16, bl.B3,  parter, jud.Ialomita, anunta vanzarea prin licitatie publica, in conformitate cu prevederile Legii nr.85/2014 si ale Codului de procedura civila, a bunurilor apartinand debitoarei PLG CONSTRUCT S.R.L.-in faliment, cu sediul in or.Tandarei, jud.Ialomita.

 

NR.

DENUMIREA BUNURILOR

U/M

CANTITATE

VALOARE

CRT.

     

-lei-

0

1

2

3

4

1

STATIE BETOANE

buc

1

74.900


       

 

Sedinta de licitatie publica va avea loc in ziua de vineri, 19.06.2020, ora 15:00, la sediul lichidatorului. Cea de a doua sedinta se va desfasura in data de 03.07.2020 la aceeasi ora, in aceleasi conditii.

In caz de neadjudecare, licitatiile urmatoare se vor repeta din doua in doua saptamani, la aceeasi ora si aceeasi zi a saptamanii, pana la momentul valorificarii, in aceleasi conditii.

Pentru participarea la licitatie ofertantii vor depune la sediul lichidatorului judiciar, inainte de data fixata pentru inceperea licitatiei, urmatoarele documente : copia certificatului de inmatriculare sau copia actului de identitate ori a pasaportului, dupa caz; imputernicire pentru persoana care reprezinta pe ofertant; dovada depunerii cautiunii si a taxei pentru participarea la licitatie.

Cautiunea  pentru participarea la licitatie reprezinta 10% din valoarea activului scos la licitatie si se depune in contul soc.PLG CONSTRUCT SRL-in faliment, deschis la BRD Tandarei.

Bunurile scoase la vanzare pot fi vizionate in or.Tandarei, jud.Ialomita.

Regulamentul de vanzare la licitatie publica a activului ofertat se poate achizitiona de la sediul lichidatorului judiciar contra sumei de 200 lei pentru bunuri mobile. In taxa de participare este inclus costul regulamentului de vanzare.

Relatii suplimentare se pot obtine la sediul lichidatorului judiciar ori la telefon, 0243/273761. 

 

 
Vezi toate anunturile
DAVIL TRANS SRL-IN FALIMENT

DAVIL TRANS SRL-IN FALIMENT   EUROIAL INSOL  S.P.R.L. Societate civila pro [...]

RELUPO COMPANY SRL-IN FALIMENT

RELUPO COMPANY SRL-IN FALIMENT EUROIAL INSOL  I.P.U.R.L. Intreprindere Profesionala Unipe [...]

OFERATA LICITATIE-LTR INTERNATIONA SRL

OFERATA LICITATIE-LTR INTERNATIONA SRL     EUROIAL INSOL SPRL Societate civila profe [...]